تکلیف خسارت چی میشه از جیب باید بدیم یا بیمه میدهد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۳ #37718979

سلام در یک تصادف زنجیره ای ماشین من اسیب خیلی جدی دید که اصلا ارزش درست کردن نداشت از دادگاه نامه ازادیش رو گرفتم وهمونجوری فروختم
پرونده تصادف هنوز در جریانه و هنوز دادگاه تشکیل نشده ماشین من موقع تصادف بیمه داشت ولی تا چند روز دیگه بیمش تموم میشه با تموم شدن بیمه تکلیف خسارت چی میشه از جیب باید بدیم یا بیمه میده

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ملاک بیمه داشتن خودرو در روز حادثه میباشد نه بعد آن .
اگر خودروی شما در روز حادثه بیمه بوده لذا جای نگرانی نخواهد بود

باسلام
دوست گرامی شما اگر کسی در ماشین دچار آسیب شده است و یا حتی خودروی شما به تنهایی دچار آسیب شدید گردیده میبایست در دادگاه مربوطه آن حوزه اقدام نموده وبا توجه به فرمایش جنابعالی که در آن زمان خودرو بیمه بوده است مشکلی نداشته شما همین الان میتوانید به نزدیکترین دادگاه مراجعه کرده و ضمن تشکیل پرونده تقاضای رسیدگی نمایید و مطمئنا که احقاق حق صورت میگیرد.