آیا در این شرایط قانونا امکان نگهداری پرونده وجود دارد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۵۵ #37702458

با سلام
دو سال قبل پرونده ای برای من تشکیل شد و بعد از چند روز مشخص شد که من باید مبلغی از کل را پرداخت کنم. که دقیقا همون زمان پرداخت کردم و شاکی رضایت بی قید و شرط نسبت به شخص من در دادسرا اعلام و تصویرش را برای من ارسال کرد. در ازای اون مبلغ دستگاه تلفن همراه من توقیف هست بیش از دو ساله...
دادیار گفته که باید بقیه مبلغ هم از فردی که من نمیشناسمش و اسمش داخل پرونده هست گرفته بشه یا به من گفته پولی که دست تو نیست بده بعد نامه رفع توقیف تلفن همراه را میدم.

آیا در حال حاضر با وجود اینکه خیلی وقته من رضایت گرفتم و کاری با من ندارند همچنان باید صبر کنم؟ یا کاری دیگری میتونم برای تسریع پرونده انجام بدم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
درخواست رفع توقیف بدهید

درخواست رفع توقیف به مرجع مزبور بدهید.

درود درخواست رفع توقیف بدهید.

درود بر شما ، چنانچه شاکی گذشت نموده باشد، بایستی تقاضای رفع توقیف نمایید، در این مورد موجبی برای عدم رفع توقیف وجود ندارد.

با درود درخواست رفع توقیف بدهید

تقاضای رفع توقیف را به مرجع صادرکننده دستور مربوطه ارائه دهید.

باسلام
درصورتی که شاکی یه نفر باشد و رضایت خود را نسبت به شما اعلام کرده باشد می بایست از تلفن همراه شما رفع توقیف گردد اما درصورتی که شکات متعدد باشند و صرفا یه نفر رضایت داده باشد می بایست از باقی شکات رضایت بگیرید و یا مبلغ مربوطه را واریز نمایید و یا بعد دو سال شخص موردنظر دستگیر شده باشد و‌مبلغ مذکور را پرداخت کرده باشد. در هرصورت باید از طریق شعبه پیگیری بفرمایید