آیا خود بنده با وکالت نامه و اقرارنامه ای که از وراث دارم میتونم اقدام به اخذ گواهی مالیات بر ارث این وسیله کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۵۲ #37689855

با سلام
ما یه خودروی لیزینگی از یک شخص ۱۱ سال قبل خریداری کردیم اکنون شخص فروشنده فوت شده از وراث وکالت کاری گرفتم الان برا تعویض پلاک مالیات بر ارث میخوان
سوال اول آیا خود بنده با وکالت نامه و اقرارنامه ای که از وراث دارم میتونم اقدام به اخذ گواهی مالیات بر ارث این وسیله کنم
سوال دوم اینکه من اگر میتونم با وکالت نامه اقدام کنم آیا فقط برای خودروی مذکور مالیات بر ارث بگیرم کفایت میکند

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود امکان گواهی حصر وراثت با وکالت وجود دارد

بله با وکالتنامه میتوانید گواهی انحصار وراثت بگیرید

با وکالتنامه ماخوذه می توانید گواهی انحصار وراثت اخذ کنید لاکن برای انتقال باید ورثه حضور داشته باشند

ن انتقال باید با حضور ورثه یا وکالتنامه از سوی ایشان صورت گیرد .

بله نیتوانید اقدام کنید

دادخواست الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند به طرفیت تمام ورثه تقدیم کنید

در صورتیکه وراث گواهی حصر وراثت را دریافت نموده باشند میتوانید به عنوان ذینفع اظهارنامه مالیاتی در خصوص خودرو را بدهید و با پرداخت مالیات بر ارث خودرو ترتیب انتقال سند را بدهید . البته این انتقال باید با حضور ورثه یا وکالتنامه از سوی ایشان صورت گیرد .