حکم جرائم کیفری تغییر پیدا میکند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۸ #37687355

با سلام آیا بعد از مدتها یا چند سال اگه شاکی بره بگه حکمی ک خورده به دروغ شکایت کرده یا مثلا شاهد بره بگه دروغ گفته *یا مثلا حکم به نفع متهم بخوره بره بگه متهم شاهد رو مجبور کرد نگه و ..
شاهد فردی بود ک باهام مشکل داشت و حتی شاکی مجبور کرده بود دروغ بگه و حالا شاکی میخاد همه چیزو بگه ..حکم عوض میشه یا خیر؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با داشتن ادله و مستندات لازم اعاده دادرسی می توانید نمایید

این اقدام جهات اعاده دادرسی را فراهم می نماید پس از دادخواست اعاده دادرسی و بررسی و تغییر حکم اصداری سابق ، و برائت از حکم صادره .سابقه از سجل کیفری حذف و شخص میتواند نسبت به حبس یا خسارات وارده اقدام ،و نسبت به اتهام وشهادت کذب اعاده حیثیت نماید

موارد از موجبات اعاده دادرسی است. البته در صورتی که مدارک و مستندات متقن و محکمی باشد به نحوی که مرجع قضایی درخواست اعاده دادرسی را بپذیرد

سلام تحت شرایطی قابل اعاده دادرسی می باشد.

در وصف پاسخ سوال شما چنانچه مدارک مستندات مثل اقرار محضری از شاکی یا شهود نامبرد موجود است در صورت قطعیت حکم مطابق ماده ۴۷۴ بند ج- پس از صدور حکم قطعی، واقعه جدیدی حادث و یا ظاهر یا ادله جدیدی ارائه شود که موجب اثبات بی گناهی محکوم علیه یا عدم تقصیر وی باشد اعاده دادرسی اقدام کنید

با سلام
چنانچه مدت ریادی گذشته باشد و حکم اجرا شده باشد می توان بر این اساس اعاده دادرسی کرد و اگر حکم عوض شد می تواند خسارت ناشی از جرم و اجرا را از طرف مقابل مطالبه نماید

سلام شاکی می تواند رضایت خود را اعلام کرده و از جهات تخفیف خواهد بود