کار کردن زوجه در صورتیکه خلاف شئونات خانوادگی باشد به چه صورتی باید منع شود؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲,۹۲۲ #37677

با سلام
اگر در شروط ضمن عقد زوجه خانه دار ذکر شده باشد و نوشته باشد زوج از کار کردن زوجه ممانعت نکند،ایا زوج می تواند از کار کردن زوجه ممانعت بعمل اورد،در صورتی که کار کردن زوجه به زندگی لطمه بزند و حیات زندگی رابه خطر بندازد،به خاطر کار کردن ایشان واقعا زندگیم داره از بین میره.
اگر میشه باید چکار کرد؟
با تشکر فراوان.

مشاوره حقوقی خانواده
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه ضمن عقد شرط کارکردن را به زوجه داده اید
بدین جهت زوج نمیتواند از کار کردن زوجه در صورتیکه کار ایشان خلاف شئونات خانواده نباشد امتناع کند

شوهر می‌تواند زن خود را از حرفه یا صنعتی که منافی مصالح خانوادگی یا حیثیات خود یا زن باشد منع کند
لذا شما نمی توانید مانع کارکردن زوجه شوید مگر ازطریق اثبات آن دردادگاه

درحالت عادی خیر.ولی اگر بتوانید درمحضر دادگاه ثابت نمایید که شغل زوجه متغایر باشئون خانواده ایرانیست باحکم دادگاه از اشتغال وی جلوگیری نمایید.

با سلام و احترام .ببینید درحالت عادی خیر زیرا آزاد بودن حق زوجه است ولی اگر کارکردن ایشان باعث لطمه روحی به فرزندان یا ازبین بردن خانواده بشود با اثبات برای دادگاه امکان دارد.موفق باشید

با سلام - زوج در این صورت نمیتواند مانع اشتغال زوجه شود مگر اینکه اشتغال زوجه به بنیان خانواده آسیب وارد نماید ویا برخلاف شئونات خانوادگی باشد که در اینصورت زوج با ارائه دادخواست عدم اشتغال وارائه مستندات ودلایل کافی حکم عدم اشتغال از دادگاه بگیرد که در اینصورت میتواند مانع کار کردن زوجه شود.

باسلام واحترام :زوج میتواند بااثبات این مطلب که کارزوجه باشرایط خانوادگی طرفین وحفظ بنیان خانواده مضراست از دادگاه تقاضاکند که حکم به عدم این کار بدهد .ولی دررابطه با کار موافق باشهونات خانوادگی مقدور نیست بهر حال اگر زندگی خود را در لطمه میبینید بهتر است اقدام کنید .موفق وموید باشید

اگر کار زوج منافی شان خانواده باشد منع ایشان امکانپذیر است