آیا رضایت همه مالکین برای چنین کار لازم هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۶ #37659360

با سلام
در مجتمعی مسکونی شامل ۱۸ واحد یکی از مالکین اقدام به تاسیس دفتر وکالت خود در مجتمع مسکونی نموده است با توجه به رفت و آمد افراد مختلف به مشاعات مجتمع ایشون اجازه چنین کاری دارن؟

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. از طریق شورای حل اختلاف اقدام فرمایید.

با سلام

کاربر گرامی داشتن د فتر وکالت در مجتمع مسکونی از لحاظ قانونی منع و ممنوعیت ندارد وشما نمیتوانید به صرف عنوان ایجاد دفتر وکالت از ایشان طرح شکایت نمایید چون چنین موضوعی دارای عنوان و وصف مجرمانه نمی باشد.

ولیکن از لحاظ طرح شکایت با عنوان مزاحمت و ایجاد سر و صدا و یا سلب آسایش و امنیت ساکنین قادر به شکایت می باشید که چنین عنوانی هم نیاز به اثبات و علی الخصوص استشهادیه دال بر اجماع کلی ساکنین مبنی بر متحد القول بودن بر سر وجود مزاحمت همسایه و صورتجلسه پلیس محترم ۱۱۰ و دیگر شواهد و قرائن میباشد.

با درود بر شما
تاسیس برخی از مشاغل در مجتمع های مسکونی مانعی ندارد که از جمله مطب پزشکی و دفتر وکالت و... لیک در صورتی که از این ناحیه به دلیل مزاحمت و ایجاد سرو صدا و از این دست می‌توانید بر علیه ایشان طرح دعوا نمایید

با سلام در صورت ایجاد مزاحمت و سر و صدا امکان شکایت وجود دارد.

در صورت ایجاد مزاحمت می توان از ایشان شکایت نمود

دفتر وکالت را میتوان در منزل مسکونی نیز دایر نمود

با درود اگر با رفت و آمدهای بی‌موقع و با ایجاد سروصدای ناهنجار ارباب رجوع ،مزاحمتی برای ساکنین ساختمان ایجاد نمایند،و آسایش و آرامش ساکنین را برهم زنند، ساکنین میتوانند با تنظیم استشهادیه محل و فیلم برداری از مزاحمت ها و تنظیم صورتجلسه توسط پلیس ۱۱۰،از دادسرا شکایت رفع مزاحمت مطرح کنند والا مشکل قانونی ندارد.