آیا میتواند از خانواده دختر شاکی شود راه حل شما برای این مشکل چیه؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۵۴۵ #37659001

اگر دختری در صیغه موقت فردی باشد و قبل از اینکه تاریخ آن تمام شود دختر را خانواده اش به زور به عقد دائمی کس دیگری در بیاورند فرد صیغه کننده از نظر قانونی چه حقوقی دارد و فرد صیغه کننده آیا میتواند از خانواده دختر شاکی شود راحل شما برای این مشکل چیه و از نظر قانونی عقد دائمی او آیا اعتبار دارد یا فاقد هرگونه اعتباری هستش از نظر قانونی عقد کدام یکی از این افراد باطل محسوب میشود

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ازدواج دوم باطل است

باسلام درصورت باکره بودن دخترصیغه معنی ندارد

بااحترام
باید شکایت و ابطال عقد دوم را بخواهید

سلام، طبق قانون و شرع، عقد دوم حرام و باطل، ونمیدونم زنی را به عقد دو نفر درآورد، لکن عقد دوم باطل بوده و آثار آن منجمله مهریه و غیره برآن بار نخواهد گردید

درود
ازدواج دوم باطل است.

با سلام با توجه به عدم اتمام مدت صیغه عقد دوم غیرصحیح بوده و از نظر شرعی ایراد دارد و امکان شکایت برای زوج وجود دارد

با سلام باتوجه به اینکه مدت صیغه موقت پایان نیافته و بذل نگردیده ازدواج دائم باطل می باشد وامکان شکایت وجود دارد