اگر موفق به ربودن کامیون شود، دعوی اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند به کجا خواهد انجامید؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۶۵ #37654337

سلام چند سال پیش یک کامیون لیدینگ خریدم، الان که اقساط تمام شده اون شخصی که طرف قرارداد با لیزینگ است مدارک را گرفته و با طرح شکایتهای صوری اقدام به توقیف کامیون کرده و قصد ربودن کامیون را داردبنده سمتی سمتی درپرونده ها نداشتم و پرونده ها با ورود ثالث اجرایی از طرف بنده مواجه شد و یک مرتبه رای را تغییر دادیم و قاضی نوشت ماشین را به متصرف زمان توقیف تحویل دهند
قصد ان را دارند تا ماشین را از تصرف چند ساله بنده خارج کنند

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به مدارک‌میتوانید مالکیت خود را اثبات نمایید.

سلام
با ارائه اسناد و مستندات الزام به تنظیم سند رسمی متصور است

باسلام و درود با ارائه مدارک و مستندات خود امکان اثبات مالکیت وجود دارد.

با سلام
با دردست داشتن مدارک خود و میزان ماکیت در قرار داد می توانید طرح ادعا نمایید . و در جریان رسیدگی پرونده مدارک خود را به دادگاه ارائه نمایید .
موفق و پیروز باشید .

با درود بزرگوار اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است

درود
درزمان بیع یک وسیله که سند ان در رهن وفک سند مستلزم پرداخت کلیه اقساط قطعا شما در وقت معامله صورتجلسه فی مابین خود دارین و با توجه به فیش های واریزی ویا اگر شهودی دارین میتوانید مالکیت خود را ثابت نمایی

باسلام درصورتی که مدارک ومستندات ازجمله مبایعه نامه داشته باشید و مدارک پرداختی به فروشنده را داشته باشید میتواند اثبات کننده مالکیت شما باشد علی ایحال بایستی مدارک ومستندات شما بررسی گردد.