بعد از ۵ ماه رای صادره، اعمال ماده ۷۹ رو نقض کردند و دعوی ما را رد کردند، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۰۰۶ #37650508

سلام
ما در دیوان عدالت دادخواستی بر علیه یکی از ارگانهای دولتی داشتیم که دادخواست بدوی ما رد شد و از طریق اعمال ماده ۷۹ خلاف شرع و بین تشخیص و توسط یکی از شعبات تجدید نظر در سال ۹۶ رای به نفع ما صادر شد. و حکم برای اجرا به اجرای احکام رفت. متاسفانه دستگاه مربوطه رای فوق را اجرا نکرد و در سال ۹۷ تقاضای اعاده دادرسی داد توسط همون شعبه تجدید نظر دادخواست آن رد شد و بلافاصله بعد از یک هفته دادخواست اعاده دادرسی مجدد با همون دلایل از قبل مطرح شده و لایحه قبلی به شعبه مربوطه دادند که بلافاصله پس از دو روز قبول پذیرش دادخواست اعاده دادرسی پذیرفته شد و بعد از ۵ ماه رای صادره اعمال ماده ۷۹ رو نقض کردند و دعوی ما را رد کردند. قابل ذکر است رئیس شعبه تجدیدنظر که رای اعمال ۷۹ را به نفع ما صادر کرده بودند بازنشسته شده بود اما مستشار همان قبلی بود.
خواستم از شما مشاوره بگیرم ببینم راه حل این پرونده ما چیست، آیا قابل پیگری هست‌. و از چه طریقی بایستی پیگیری کنیم. اگه راهنمایی بفرمائید ممنون میشم

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، شما نیز می‌توانید نسبت به اعمال ماده ۷۹ قانون دیوان عدالت اداری مبنی بر اعاده دادرسی اقدام نمائید ...

با سلام
در اینجا ادله شما برای خلاف شرع بین بودن و ادله ارگان مربوطه برای نقض دادنامه مهم می باشد.بهتر است کپی اوراق و لوایح را تهیه نمایید و بعد با یک وکیل صحبت نمایید