ایا بعد از واریز دیه ابلاغیه می اید؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۵۴۱ #37634846

باسلام و عرض ادب . تاریخ ۲۶ همین ماه مبلغ دیه به حساب دادگاه واریز شد توسط متهم . چند طول میکشد تا مبلغ به حساب بنده بیاد؟! ایا تماس گرفته میشود با من یا پیامک ابلاغ میاد؟!دیگر نیازی به رضایت بنده نیست که؟! پرونده بسته میشود؟
باتشکر از دوستان و وکلای بزرگوار خدا خیرتان دهد

مشاوره حقوقی دیه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
با پرداخت دیه پرونده مختومه خواهد شد

بادرودوسلام ازطریق اجرای احکام مربوطه پیگیری و اقدام نمایید.

درود
باید حضوری مراجعه کنید.

البته اجرای احکام موظف است موضوع را به شما اطلاع دهد ولی بهتر است خودتان حضورا جهت دریافت و جه دیه اقدام کنید.

سلام
ابلاغیه ای برای شما ارسال خواهد شد که جهت پیگیری پرونده تشریف ببرید.

باسلام
به اجرا احکام مراجعه نموده و شماره حساب خود را معرفی نمایید.

باید به اجرای احکام مراجعه و شماره شبا اعلام کنید و فیش پرداخت را به ذی حسابی تحویل دهید.