آیا میتوانند ۳ دانگ منزل را از من بگیرند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۲۵۳ #37629424

سلام
وکیل همسره من با حالت تهدید به من گفته که ما میتونیم ۳دانگه خونتو یا خودشو یا پولشو ازت پس بگیریم، من هم به طوره رسمی سند دارم.
به عنوان هبه میتونن کاری بکنن؟
هیچ جا اسمی از هبه برده نشد به هیچ عنوان، موقعی که ما منزلو خریدیم ۳ دانگشو به نام من زدن، فقط من خیلی میترسم که یه موقع نگیره.

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مشکلی ندارد و ادعای ایشان واهی است . شما مالک ۳ دانگ هستید و هبه ای هم صورت نگرفته است .

سلام دوست گرامی
همسرتان بر چه مبنایی این سدانگ را به نام شما کرده اند، اگر بر مبنای شرط تصنیف مندرج در سند ازدواج می باشد که متعلق به خودتان است و شاید ایشان مدعی شوند که این ملک را به عنوان هبه بوده که الان می خواهد برگرداند که معمولا رویه دادگاهای ما به این سمت نیست که این ملک بخواهند از شما پس بگیرند یا شما را محکوم کنند به پرداخت وجه ان.

با سلام و احترام
اگر سند ۳ دانگ به طور رسمی منتقل شده و هیچ قید و شرطی هم ندارد نمی تواند مالکیت آن را از شما پس بگیرند مگر اثبات شود هبه بوده است

در صورتیکه منزل هبه باشد قابل رجوع است یعنی کسی که به شما هبه نموده میتواند رجوع کند و مال مورد هبه را اگر موجود باشد پس بگیرد البته راهی هم برای عدم استرداد وجود دارد...

سلام . ظاهرا می توانند مبلغ قرارداد را به میزان سه دانگ از شما مطالبه کنند .

با سلام
با توجه به وجود سند مالکیت نسبت به سه دانگ مشاع از ششدانگ لذا مالکیت قانونی ورسمی شما مسجل است ونظر به اینکه از ابتدا خرید ملک سه دانگ انرا بنام شما سند زده اند لذا موضوع در قالب هبه نبوده است لذا شما میتوانید دادخواست خلع ید مشاعی نسبت به پلاک مذکور تقدیم نمایید ویا سه دانگ قدرالسهم خودرا بصورت مشاعی بفروشید ویا دستور فروش انرا از دادگاه درخواست نمایید