ضامن شخصی شده ام که در دادگاه حاضر نمی شود،من چگونه می توانم مانع از مسدود شدن حقوق خود شوم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۰۹ #37626196

باسلام
من ضامن یک نفر شدم و متهم در جلسه دادگاه حاضر شده ولی الان که حکم صادر شده دادگاه نمی اید و پرونده هم در اجرای احکام به جریان نیفتاده.
سوال من اینه که اگه متهم رو پیدا کنم ببرم دادگاه چون پرونده اجراش شروع نشده متهم رو ازم قبول می کنن و فیش منو آزاد کنن؟
سوال دوم اگرم فرد نیامد و حقوق من بسته شد چطوری می تونم مدعی این فرد بشم و به اصطلاح ازش شکایت کنم و یا نذارم دادگاه از حقوق من کم کنه؟
مرسی

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید درخواست حکم جلب متهم را کنید و او را جلب و تحویل اجرا دهید تا از ضمانت شما رفع اثر گردد .
سلام می توانید بعد از کسر از حقوق علیه متهم دادخواست مطالبه مطرح کنید .

با سلام
چنانچه هنوز دستور ضبط وجه الکفاله صادر نشده است با تحویل دادن متهم ضمانت شما رفع میشود ولی چنانچه وجه الکفاله ضبط شود میتوانید دادخواست مطالبه به طرفیت متهم مطرح نمایید

شما در هرمرحله از رسیدگی می توانید متهم را تحویل داده و ضمانت خود را آزاد نمایید،در غیر این صورت باید مبلغ را پرداخت نمایید و بعدا به عنوان مطالبه ی وجه از فرد شکایت نمایید

با سلام با تحویل متهم از سوی شما توقیف و یا وصول وجه الکفاله انجام نخواهد شد.