آیا باز میتونم تقاضای واخواهی به تجدیدنظر استان بفرستم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۵ #37620660

با سلام من در جلسه دادگاه کیفری به علت کار مهم حضور نیافتم که سه سال زندان و رد مال قاضی رای داد چون رای غیابی بود من واخواهی دادم و پس فردا وقت حلسه هست ولی باز اگه نرم چه میشه ایا باز میتونم به تجدیدنظر استان بفرستم بااحترام

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
۲۰ روز پس از صدور رای ،قابلیت تجدیدنظر خواهی در دادگاه تجدیدنظر استان وجود دارد.

باسلام
وقت بخیر
پس از صدور رای واخواهی، این رای ظرف ۲۰ روز قابل تجدیدنظر خواهی در دادگاه های تجدیدنظر استان می باشد.
موفق باشید