آیا اون برگه اعتباری دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۳ #37620242

سلام
سلام اگر یکی تو یه برگه بنویسه که اینجانب فلانی با مشخصات فلان هیچگونه ادعای مالی نصبت به خودروی به مشخصات فلان ندارم وامضا کنه و کارت ملیشو بزاره زیر برگه عکس بگیره برام بفرسته چقد میتونه اعتبار قانونی داشته باشه
میخواستم یه ماشین بگیرم که صاحب الانش برگه قولنامشو گم کرده ( قولنامه به صورت دستی بوده و جایی ثبت نشده ) و کسی که سند به اسمش هست ایران نیست والان نمیتونه بهمون وکالت بده من الان میخوام ماشینو بگیرم و اون برگه ای که اول توضیح دادم صاحب سند برام میفرسته که روزی که اومد بهم وکالت بده ادعایی نداشته باشه

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر صاحب و مالک اصلی منتقل نکرده باشد و مستنداتی مبنی بر این امر نباشد امکان طرح دعوا علیه شما وجود دارد

سلام
اگر ایشان مدعی هستند که ماشین را به موجب قرارداد عادی از مالک رسمی خریده اند باید برای فروش آن به شما قرار داد فروش بنویسند و نوشته کافی نیست و اگر شما به خرید ایشان از مالک رسمی تردید دارید و قولنامه خودشان را گم کرده اند توصیه می‌شود از خرید این اتومبیل منصرف شوید دردسر دارد

با سلام خدمت شما دوست عزیز

چند صورت قابل تصور است :

۱) بحث آشنایی و اعتماد شما به آنها است ( که حتی در این صورت هم نباید معامله ای انجام داد)

۲) بحث اعتماد به همدیگر

۳) در صورت عدم آشنایی و غریبه بودن طرف معامله برای شما

بهتر است در هر صورت و تحت هر شرایطی به دلیل آنکه در معاملات اموالی از شما به دیگری داده میشود ( مثل پول ) و آن مقداری از سرمایه شما محسوب میشود احتیاط لازم را در انجام معاملات بنمایید

بسیاری از جرائم کلاهبرداری ، انتقال مال غیر به دلیل عدم آگاهی و اعتماد اتفاق افتاده و چه بسا بسیاری از افراد بر اساس حسن نیت خود و نه داشتن سوء نیت گریبانگیر اطاله های دادرسی و مجازاتها و حتی مالباخته محسوب شده اند

بهتر است از طریق راه های قانونی معامله اانجام دهید مثل تنظیم یک سند رسمی ، انتخاب یک وکیل دادگستری ازطرف مالک اصلی برای معامله با شما ، داشتن یک وکالت نامه های محضری برای انجام امور مالی مثل نقل و انتقالات ،و...

تا در زمان اختلاف با مشکل اثبات و درگیری های بعدی نشوید