نوع قرارداد کاری برای عیدی و سنوات تفاوتی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۵۳ #37618896

2 سال بدون قرارداد مشغول به کار هستم ولی عیدی و سنوات و بیمه پرداخت شده است آیا قرارداد بنده شامل قرارداد کاری شفاهی میشود؟
و اگر شامل قرارداد شفاهی میشوم چه مزایا و معایبی شامل من میشود؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله قرارداد شما به صورت شفاهی میباشد و تمامی مزایایی که برای قرارداد کتبی برای کارگر وجود دارد را بهره مند خواهید بود.

سلام . قرارداد کار هم میتواند شفاهی باشد و هم کتبی . اگر همه حقوق و مزایای شما مطابق قانون کار پرداخت شده ، اقدامی از ناحیه شما متصور نیست و فرقی هم بین قرارداد شفاهی یا کتبی در مرحله ثبوت نمی باشد .