زوجه می‌تواند بگوید همسرم فحاشی میکنه و مرا تهدید کرده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۵ #37608519

باعرض سلام وادب واحترام
دو سال هست عقد می‌باشیم سال ۹۸ برج شش میخواستم عروسی بگیرم و با همسرم زیر یک سقف برویم که مواجه شدیم با خالت خانوادش و مهریه را از طریق اجرای ثبت مطالبه نمودند منم اظهارنامه فرستادم با وجود فراهم بودن مقدمات تمکین برگرد ده ماه منتظر بودم برگردد که برنگشت والان مهریه را از طرق اجرای ثبت اجرا گذاشته منم دادخواست الزام به تمکین دادم که جلسه اول بیست و پنجم می باشد آیا همسر می‌تواند بیاید در دادگاه تمکین بگوید همسرم مرا تهدید کرده اگر منزلت بردم گرسنگی میدم فحاشی میکنه کر کر میکنه دست بزن داره و هیچ مدرکی هم ندارد آیا صرف ادعا قبول میکنه قاضی ازش؟؟؟ بفرمایید چگونه در دادگاه تمکین صحبت کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : بر اساس موارد مطروحه هیچ کدام مانع تمکین زوجه نیست و فقط بزرگترین مانع تمکین زوجه بصورت قانونی اینست که زوجه بگوید تا زوج مهریه را بصورت کامل پرداخت ننماید با او تمکین نمیکنم ..... این مطلب قانونی و منشا صدور رای دادگاه قرار خواهد گرفت زیرا نص قانون است و چنانچه زوج نتواند فراهم نماید زوجه متعاقبا مشمول دریافت نفقه نیز خواهد شد