بعد از دریافت گواهی عدم سازش میتونم برم ثبت و صیغه طلاق جاری بشه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۴۹ #37608154

سلام
بنده زوج بیش از ۱ساله درخواست کردم برای گواهی عدم امکان سازش بعد از جواب مشاوره و شورای حل اختلاف مبنی بر عدم سازش پرونده در شهریور ۹۹ به دادگاه رفت و در آبان ماه هم نظریه داوری مبنی بر عدم سازش به دادگاه اعلام شد حلا از آبان تا الان ۵ بار نوشتن وقت نظارت به لحاظ عدم وصول پرونده از قاضی شعبه به دفتر تجدید آخرین تاریخ هم برای ۱۴۰۰/۱/۲۸ است مهریه زوجه هم تکلیفش مشخصه فقط منتظم بره اجرای احکام تا منهم اعسار بدم حلا با این شرایط قاضی در تاریخ ۱/۲۸ گواهی عدم امکان سازش رو صادر میکنه؟
ببخشید طولانی شد خواهشا جواب بدید با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر قال پیش بینی نمی باشد

مدت و موضوع قابل پیش بینی نمی باشد .

با سلام قابل پیش بینی نیست

با درود.ـ
موضـوع بسـتگی به مدارک و محتویات پرونده و نظر قاضی مربوطه داشـته که در صورت صـدور حکم قطعی در اینخصوص می توانیـد اقدام نمایید..

زمان صدور گواهی عدم امکان سازش قابل پیش بینی نیست

باید تا قطعی شدن پرونده صبر کنید اگر طرفتان اعتراض کند شاید مدتی طولانی موضوع طول بکشد

تصمیم دادگاه قابل پیش بینی نیست