شکایت ضرب وجرح نموده ام، چگونه اقدام نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۲۹ #37602960

سلام.من ۵/۳۱ علیه شوهرم شکایت کردم.تو عقدیم.الزام به تمکین داد یه هفته بعد محکومیت اومد دنبالم منم رفتم باهاش.اونجا درگیری بین مون اتفاق افتاد و کتکم زد. هرچی جیغ کشیدم کسی به دادم نرسید.همسایه ها هم بهم گفتن اینکه با زن دیگه ای زندگی میکنه.من شکایت ضرب وجرح کردم.همسایه ها هم بهم گفتن خونه نبودیم.خونه اپارتمانی هست.الان با اینکه یه ماهه رفتم دادسرا و دو هفتست که اون بازپرسی شده و ازش ضامن گرفتن هیچ خبری نمیشه ،،،من تقاضای قسم کردم حالا میترسم پرونده رو ببنده بازپرس،،چیکار میتونم بکنم؟؟چرا اینقد طول کشیده،،،اخه بازپرس گفت برگه ی پزشکی قانونی کافیه،،،نمیدونم شوهرم خیلی کار بلده.به بازپرس گفته اومده ولی کتک نزدم و دنبال پرونده سازی ام

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید بتوانید با ادله کافی و ضمن ارائه ی لایحه ای مستند، اثبات نماید که ضرب و جرح صورت گرفته است.در این صورت می توانید نسبت به محکومیت زوج اقدام نمایید.

سلام و درود
نزد بازپرس بروید و صحبت کنید و بگید واقعا کتکتون زده و تقاضای تسریع در صدور قرار نهایی بکنید.