سال ۱۴۰۰مجبور به شکایت از وراث دیگر شدم آیا قاضی رسیدگی خواهد کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۸۶ #37598750

سلام وخسته نباشید
ما وراث سال ۸۵حصر وراثت دادیم منتها من سال ۱۴۰۰مجبور به شکایت از وراث دیگر شدم خلع ید خواستم.
بنده در متن شکایت از کلمه انحصار وراثت استفاده کردم در حالی سال ۸۵حصر وراثت دادیم
استفاده از کلمه حصروراثت به جای انحصار وراثت.

مشاوره حقوقی حصروراثت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سالی که گواهی حصر وراثت اخذ کردید برای اقدامات حقوقی بعدی مشکلی ایجاد نخواهد کرد…

سلام اینکه گواهی حصر وراثت سال ۸۵ اخذ شده و الان می‌خواهید اقدام حقوقی علیه ورثه کنید منع قانونی ندارد و گواهی حصر وراثت با گذشت چندین سال هم معتبر هست برای اقدام علیه ورثه باید طرح دعوا درست انجام شود تا موفق شوید دعوای خلع ید نیاز به داشتن سند رسمی دارد برای تقسیم ماترک باید تقسیم ترکه مطرح کنید

از لحاظ معنا تفاوتی بین این دو کلمه نیست و ایرادی ندارد.

سلام هر دو عبارت یک معنی را دارد فلذا باید دادخواست تقسیم ترکه به همراه مهر و موم را میدادید

با سلام ، از انحصار وراثت و حصر وراثت استفاده یکسانی میشود و تفاوتی با هم ندارند ، در دادنامه ها و دادخواست ها از هر دو استفاده میشود

با سلام
هر دو یک معنی دارند،ولی برای دعوای خلع ید باید سند رسمی داشته باشید.

وقت بخیر
مشکلی وجود ندارد و از این باب موجبی برای عدم رسیدگی وجود ندارد.