آیا می شود متن پیام های تلگرام را کسی که اینترنت به نام اوست بگیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵,۷۵۸ #37586

سلام خسته نباشید‌
می خواستم ببینم اگر کسی اینترنت به نام او باشد می تواند از شرکت اینترنتی که اشتراک دارد متن پیام های تلگرام را بیرون بیاورد؟
اگر نشود با اشنا می شود بیرون بیاورد؟
متن پیام ها تا چند ماه قابل بازیابی هست؟
لطفا جواب بدید با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرفا از طریق مراجع قضایی امکان پذیر میباشد
ذخیره اطلاعات حدود شش ماه

با سلام
فقط با درخواست قانونی توسط مراجع قضایی امکان پذیر است

سلام صرفا با شکایت شاکی خصوصی و تشخیص قاضی. .خیر از طریق آشنا امکان ندارد.اپراتورها موظفند ترافیک داده را شش ماه نگه دارند

خیر امکان پذیر نیست زیرا در زمره اسباب شخصی فرد قرار دارد و ورود به حریم خصوصی است.

باسلام
وقت بخیر
نظر به اینکه سرور نرم افزار تلگرام در ایران نمی باشد لهذا هیچ کس دسترسی به آن جهت بازیابی و مشاهده پیام ها ندارد و چنین چیزی امکان پذیر نمی باشد.
موفق باشید

خیر از لحاظ فنی چنین چیزی امکان ندارد

خیر امکان پذیر نخواهد بود و از طریق شرکت ارائه دهنده سرویس اینترنت نمیتوانید برای بازیابی پیامک های تلگرام اقدام کنید.

موید باشید