تعیین کلاهبرداری شبکه ای با پلیس فتا هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۲۶ #37581724

من برای پرونده کلاهبرداری شکایت کردم،طرف از طریق پیج اینستاگرام با تبایغات فراوان گفت پول به ما بده ما میریم توو کشورهای دیگه پولو برات سود میکنیم با استفاده از ربات و هفت تا ۱۵ درصد روزانه سود میدیم،من به مدت دو ناه سر جمع ۲۰ میلیون واریز کردم ولی برنگردوندن شکایت کردم کیفری،اسکرین شات پیج رو باز پرس خواست دادم بعد فرستادن فتا، اگه فتا تایید کنه کلاهبرداری بوده طرف محکوم میشه دیگه نیاز به شاهد و ... نیست، میخوام ببینم الان تعیین کننده فتا هستش؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود شما باید شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد

سلام
در ابتدا موضوع توسط پلیس فتا بررسی خواهد شد و در صورت نیاز می تواندمبادرت به انجام تحقیقاتی نیز نماید

دادگاه است که عنوان مجرمانه رو تعیین می‌کنه و پلیس فتا صرفا ضابط قضایی است که یکی از ادله ارتکاب جرم رو جمع آوری میکند.وظیفه فراهم آوردن ادله با شماست که یکی از آنها مدارک پلیس فتا است.

سلام. پلیس فتا اولا سخص رو پیدا میکنه، ثانیا اگه ازش خواسته شده باشه که تحقیقاتی هم انجام بده، به اون کارم مبادرت میورزه.با نظر پلیس فتا میشه کلاهبرداری رو ثابت کرد. البته کلاهبرداری شما رایانهذای نیست. بلکه کلاهبرداری از طریق رایانه میباشد.. به کلاهبرداری از طریق رایانه اشاره کنید زیرا مجازاتش بیشتر است