تهدید به مرگ و توهین چگونه باید پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۱۴ #37577491

سلام

بنده از همسایه روبروی خود که ساخت غیر مجاز داشته و ۸ طبقه به صورت هر طبقه دو واحد بنا نموده که کلا خلاف بوده و در عرض ۶ متری کوچه میباشد و دارای پرونده شهرداری میباشد و چندین بار هم مرا مورد توهین و ضرب و شتم قرار داده اند و الان هم مرا تهدید به مرگ میکنند که باید رضایت بدهی و لا تاوان بدی خواهی داد الان من باید چه کار کنم
حتی گزارش کلانتری هم موجود هست
اما تا به امروز به دادگستری شکایت نکردم چون بهم گفتند نهایتن چند ملیون میدهد و خلاص میشود و بعد از تو تاوان میگیرد
لطفا منو راهنمایی کنید که چکار باید بکنم

مشاوره حقوقی تهدید
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود/ بابت تخلف یقینادرشهرداری متوقف خواهد شد.ولی بابت ضرب وشتم شما شکایت کنید ومطمئن باشید ایشان تهدید ادامه نخواهد داد

به جرم تهدید وضرب وجرح شکایت نمایید

بعنوات ضرب و شتم توهین می توانید شکایت کنید

با سلام از وی به اتهام توهین و تهدید و ... در دفاتر خدمات قضایی شکایت نمایید.

با سلام
خیر کاملا اشتباه گفته اند شما میتوانیدبه ضمیمه گزارش کلانتری شکایتی با موضوع توهین به اشخاص عادی و تهدید به قتل در دادسرای عمومی و انقلاب مطرح کنید.

با احترام .در مورد خلاف نمودن در اضافه بنا میتوانید به کمیسیون ماده ۱۰۰ در قسمت حقوقی مراجعه نمایید تا تعیین تکلیف گردد. در مورد تهدید با گزارشی که از نیروی انتظامی دارید و حتما ۲ نفر شاهد اقدام نمایید و به قاضی عنوان کنید که احتمال تکرار تهدید و مزاحمت میباشد تا دستوری مقتضی صادر نماید .

با درود میتوانید علیه ایشان طرح شکایت نمایید