آیا طرح دادخواست در شورای حل اختلاف رایگان است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۱۹۵ #37574660

سلام. از لحاظ هزینه های طرح دادخواست برای تحریر و مهر و موم ترکه چه فرقی بین ارائه دادخواست به دفتر خدمات قضایی و یا شورای حل اختلاف است؟ یا طرح دادخواست در شورا نسبت به دفاتر خدمات قضایی ارزانتر است؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هزینه دادرسی کمتر است ولی رایگان نیست

بادرودوسلام هزینه بایستی تادیه شود.

هزینه های دادرسی نخیر رایگان نمی باشد. می توان همه هزینه ها را اط محکوم یا خوانده گرفت . در دفاتر خدمات قضایی میزان هزینه بالاتر از شورا می باشد پس بهتر از طریق شورا اقدام کنید. گرچه از نظر زمانی دفاتر خدمات قضایی سرعتی بخشی دارد اما هزینه های آن بیشتر نیز می باشد.

با درود
هزینه باید پرداخت شود.

تمامی دادخواست های شورا بایستی از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال شود

خیر رایگان نمی باشد .