از من با عنوان قذف یا اقرار به نشر اکاذیب، شکایت شده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۶۴۲ #37553945

سلام وقت تون بخیر.
مادر خانومم بهم تهمت زده که با زن عموم رابطه نامشروع دارم و همه جا اینو جار زده، ازش به اتهام قذف و نشر اکاذیب شکایت کردم و در مرحله بدوی به نفع من رای داده شد. حماقت کردم و به مادر زنم پیام دادم که تو آبروی منو بردی و منم می خواستم آبروتو ببرم اما تا می گفتم ف، بقیه می گفتن فرحزاد. آمارتو دارن.
این یعنی قذف متقابل یا اقرار به نشر اکاذیب؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مورد مطرح شده قذف نمی باشد

درود
قذف باید روشن و بدون ابهام باشد وبکار بردن بعضی کلمات نمی تواند عنوان قذف داشته باشد

سلام.عبارات صراحتی در قذف ندارد.در خصوص نشر اکاذیب با توجه به مفهوم و منطوق ماده۶۹۸قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات، کتبی بودن نشر اکاذیب یکی از شرایط تحقق جرم میباشد.لذا در مانحن فیه جرمی محقق بنظر نمی رسد.مگر اینکه شاکی دلایل ومستندات کافی ارایه کند.....

با سلام و احترام

خیر- مجرمانه نیست.

سلام این ممکناست افترا باشد ولی نشراکاذیب نیست

درود
جملات عنوان شده قذف محسوب نمیگردد .

خیر قذف نیست این مورد