من باید کجا شکایت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۶۴ #37541384

با عرض سلام و ادب
بنده به مدت چهارماه کارگر فروش یکی از فروشگاه زنجیره ای بودم
و ماجرا ازانجا شروع می شود در حین کار مشغول جا به جا کردن بار در یک فروشگاه دیگر به عنوان نیروی کمکی بودم.
متسفانه شلوارم پاره شد و مسول ناحیه دستور اخراج داد
در مدتی شلوار من پاره شد حتی به من نگفتند از فروشگاه بروم
یادم رفتم به این مسله اشاره کنم حتی زمانی که در فروشگاه محل کارم بودم شلوارم پاره شده بود، به خانه امدم شلوارم را عوض کردم
مسول ناحیه مدعی است که من حتی در هنگام مراجعه به فروشگاه که قرار بود به عنوان نیروی کمکی بروم شلوارم را عوض نکرده ام و با همان شلوار پاره به محل کار رفتم
و به خاطر همین موضوع دستور غیر قانونی اخراج من را صادر کرد
ودر حق من ظلم. کرد

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام برای مطالبه حقوق خود می توانید از طریق اداره کار اقدام نماید

درود
مطالبات خود را از طریق اداره کار پیگیری نمایید .

باسلام صرفا به جهت وصول مطالبات خویش می‌توانید به اداره کار مراجعه نمایید

باسلام در مورد اخراج شما که موجه بوده یا خیر ودریافت مطالبات خویش باید به اداره کارمراجعه فرمایید.

با سلام
شما میتوانید از طریق اداره کار به جهت درخواست بازگشت به کار و نیز مطالبه حقوق و سنوات و سایر حقوق و مزایای خود نمایید

با سلام دلیل اهمیت نداره برای اخقاق حق از طریق اداره کار اقدام کنید و بازگشت به کار بگیرید

جهت دریافت حق و حقوق خویش ار طریق اداره کار اقدام بفرمائید