آیا دادگاه رای رو به نفع کارفرما میدهد و من باید به ازای این ۴ ماه مبلغ ۲۰ میلیون خسارت بدم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۸۳ #37528747

باسلام
بنده پیمانکار ساختمانی هستم، در یک قرارداد ۱۰۰ میلیون از کارفرما گرفتم بابت ساخت یک ساختمان که قرار شد به صورت فیکسه متری ۱۲۰۰ میلیون کار انجام دهم، به خاطر شیب زمین قرار شد ۶۰ درصد با من باشد و ۴۰ درصد با کارفرما، یکی از بندهای قرارداد این بود که کارفرما مسئول پرداخت هیچ گونه وجهی به پیمانکار نمیباشد، بنده کرسی ساختمان رو انجام دادم و به کارفرما گفتم که مبلغ ۴۰ درصد رو بهم بده که کارفرما گفت که من طبق قرارداد مسئول پرداخت هیچ وجهی نیستم و از مبلغ اصلی کم کن، در قرارداد آمده که من باید ماهی ۱۵ درصد کار تحویل دهم در غیر این صورت باید ماهی ۵ میلیون تومان خسارت بدم، الان حدود ۴ ماه گذشته و من حدود ۸ درصد کار انجام دادم به خاطر اینکه اون پول ۴۰ درصد شیب زمین که نداده کارروانجام ندادم، پای قرارداد هم دو نفر شاهد امضاکردن که از طرف کارفرما بودن و اونها هم میگن که زمان امضا کارفرما گفته که پول ۴۰ درصد شیب زمین رو باید از پولی که روز اول کارفرما داده باید کم کنید، الان کارفرما رفته از من شکایت کرده بابت خسارت این ۴ ماه.
آیا دادگاه رای رو به نفع کارفرما میده و من باید به ازای این ۴ ماه مبلغ ۲۰ میلیون خسارت بدم؟
در قرارداد ذکر نشده که پول ۴۰ درصد چگونه پرداخت بشه، آیا راه حلی هست که من انجام بدم و اون خسارت رو ندم؟
آیا دادگاه حرف شاهد ها رو قبول میکنه؟
باتشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید قرارداد مطالعه شود.
اما به طور کلی به استناد اظهارات شما در قرارداد کارفرما متعهد به پرداخت نیست و خسارت تاخیر در عدم انجام تعهد قید شده که باید پرداخت شود.
شما باید تغییرات قرارداد را که با تایید و رضایت طرفین بوده است اثبات کنید.

سلام دوست گرامی

اینکه شما بدلیل امری که در قرارداد ذکر نشده و چون آن را انجام داده اید و طرف مقابل پول شما را نداده اند و به همین دلیل از ادامه کار سر باز زده اید و به اصطلاح کار را خواب انده اید، کار بسیار اشتباهی مرتکب شده اید و بایستی قرارداد را پیش می بردید و برای آن قسمت اقدام به طرح دعوا می کردید، اکنون شما محکوم می شوید به پرداخت خسارت و راه حل های حقوقی جهت دفاع شایسته وجود دارد
شاهد یکی از دلایل است و پذیرش گفته های شاهد با دادگاه است.

با سلام
با توجه به اینکه در قرارداد تعهدات متقابل بوده است لذا اظهار نظردراینخصوص مستلزم مطالعه مفاد قرارداد می باشد

با سلام مخاطب گرامی پاسخ دقیق به سوال شما مستلزم مطالعه و بررسی دقیق قراردادمنعقده فی مابین است. و بایستی تضامین و امکانات و ابزارهای طرفین در موارد نقض تعهد طرف مقابل بررسی و پاسخ مقتضی به سوال شما داده شود. اظهارات شهود در صورتی استماع و مستند تصمیم دادگاه قرا میگیرد که قرارداد در این مورد مسکوت باشد.

سلام
اجرای ب مفاد موجود در قراردادملاک خواهد بود
شهادت"، از زمرۀ دلائل اثبات دعوا بوده و " شاهد، گواه و مطلع"، حسب مورد در قوانین موضوعه، مورد استفاده قانونگذار میباشد

سلام
برای پاسخ به این پرسش ضروریست تا متن قرارداد مطالعه گردد.
ولی در محدوده اطلاعاتی که شما دادید، ایشان به تعهد خود عمل کرده است و شما به تعهد خود مبنی بر پیشبرد کار عمل نکرده اید بنا بر این تا به اینجای کار شما محکوم هستید.
می ماند تفسیر آن بند از قرارداد در خصوص ۴۰ درصد،
باید مشخص شود ۱۰۰ میلیون ابتدای کار را برای چه گرفته اید؟
وقتی بندی در قرارداد گنجانده اید که کارفرما هیچ مبلغ دیگری نباید پرداخت کند به نظر می رسد مطالبه بعدی شما بلا وجه است و شمایید که باید به تعهدات خودتان عمل کنید.

با سلام
برای خسارت قرارداد اصلی ملاک عمل خواهد بود و در موارد دیگر هم همان توافق.