عدم حضور زن در جلسه دادگاه الزام به تمکین چه حکمی صادر میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲,۵۵۶ #37499114

با سلام. میخواستم بدانم اگر زن (زوجه) در جلسه دادگاه با موضوع الزام به تمکین حضور نیابد، رای قاضی چه خواهد بود و چه آثار و پیامدهایی خواهد داشت. لطفا راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

منجر به رای محکومیت ایشان جهت الزام به تمکین خواهد شد

حکم محکومیت مبنی برالزام به تمکین صادر میشود که ۲۰ روز مهلت تجدیدنظرخواهی دارد

سلام
جلسه ی الزام به تمکین جلسه ی مهمی هست، اگر همسرتون ثابت کنند که ناشزه هستید و دفاعیات شما هم در دسترس قاضی نباشد ، ممکن است در نهایت محکوم شوید که تبعات زیادی دارد

با سلام
بستگی به مدارک و شواهد موجود در پرونده دارد که در صورت صلاحدید دادگاه حکم عدم تمکین زوجه را صادر میکند

باسلام
درصورت عدم حضور زوجه درجلسه رسیدگی ایشان محکوم به تمکین خواهد شدودرصورت عدم تمکین نفقه به ایشان تعلق نخواهدگرفت وزوج میتواند درخواست ازدواج دهد

با سلام
اماره ای بر عدم تمکین خواهد بود و قاضی رای بر عدم تمکین صادر میکند

باسلام.حکم ب الزام زوجه مبنی بر تمکین عام و خاص صادر خواهد شد مگر اینکه طبق رای قطعی ثابت نمایید ک امنیت جانی و مالی نداشته اید