رابطه نامشروع چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۴ #37483840

حدودا دوسال قبل با خانمی مطلقه رابطه داشتم و بعد از مدتی ازدواج کرد و بعد از ازدواجش نیز با وی در ارتباط بودم که اخرین بار ۲۰ روز قبل بود...شوهرش متوجه این رابطه ما شده و از تمام چتها و پیامکهای ما بک آپ گرفته و همشون رو در دسترس داره نمیدونم به چه صورت
۱-ایا با این دلایل و مدارک میتونه ثابت کنه رابطه ی ما رو ( سیم کارت خانم به اسم خودشون نیست)
۲- اگر ثابت بشه جرم ما اولا حکم بنده چیست و دوما حکم اون خانم چی هستش ( چتها کاملا گویای رابطه ی من و اون خانم هست حتی رابطه و دیدارمون)
۳-خانم بعد از ازدواجشون بچه ای دنیا اوردن که ادعا میکنه از قبل از ازدواجشون با این اقا هست و فرزند بنده هست که الان ۱ سالشه و شناسنامشون به نام اون اقا هست
تکلیف این بچه چی هست اگر فرزند من باشه؟
قبلا از لطف و همکاری شما سپاسگزارم و التماس دعا دارم ازتون و طلب بخشش از خدا برام چون واقعا پشیمونم و توبه کردم...

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که شما غیر محصن باشید به صد ضربه شلاق حدی محکوم می‌شوید.

با سلام
در صورت شکایت همسر این خانم بر علیه شما ،
اولا تمامی چت ها و تماس ها و فضای مجازی مورد بررسی خواهد گرفت
دوما در اینصورت رابطه نامشروع شما بر دادگاه محرز خواهد شد
سوما مجازات رابطه نامشروع ۹۹ ضربه شلاق خواهد بود
چهارما در صورت نیاز و تقاضای شوهر خانم ، دادگاه دستور تست (DNA) را صادر خواهد نمود و همه چیز روشن خواهد شد .
در پناه حق باشید