راه دیگه ای هست که جلبش کنم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۲۷ #37476807

سلام خسته نباشید،یه سال پیش زوج رو بابت مهریه و نفقه گرفتن و اعسار زد و مهریه قسط بندی شد ۶ ماه یک سکه که ۲ تا سکه معوقه داره،الان چند ماهه که حکم جلب میخوام بگیرم ولی میگن ممکن نیست و قانون رئیسی هست که حکم جلب برای مهریه نمیدن، اینجور که من فهمیدم فقط بعضی استان‌ها اینجور شده و فقط تماس میگیرن بیا قسطو بده همین ما استان یزد هستیم، الان من باید چیکار کنم؟خواهش میکنم راهنمایی کنید، الان دوساله رفته حتی خرجی بچه رو هم نمیده

مشاوره حقوقی مهریه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در صورت عدم پرداخت امکان اخذ دستور جلب می باشد.

با سلام میتوانید حکم جلب بگیرید .

درود بر شما ،مستحضر باشید چنانچه اقساط پرداخت نشود، امکان جلب وجود دارد

وقت بخیر اگر اقساط پرداخت نشود امکان اخذ دستور جلب می باشد.

درصورت قطعیت رای دادگاه تقاصاکن چون قصد ا ارادیت دارد دراجرای ماده ۳ قانون اجرای احکام او بازداشت نمایند

راجع به نفقه خود وفرزندت اگد حکم تمکین نگرفته داخواست مطالبه نفقه تقدیم دادگاه محل سکونت ارایه نمایید

سلام انتقال اموال از زمانیکه حتی یکسال قبل که داده شده فرار از دین است ازبابت مهریه در صورتیکه
حکم به تقسیط محکوم به قطعیت یافته با معرفی اموالش توقیف وتامین نمایید ماشینش اگر ارزش بالایی دارد نسبت به شخصیتش قابل توقیف است خیلی از مردم ماشین تدارند به مزایده کداشته بمیزان مهر شما بعداز فروش تامین در صورت داشتن اصافه مابقی انرا بخودش می دهند