بعد مدتی همسایه ماشینو به یک شخص ناشناس فروخته؛ چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۲۴ #37468836

باسلام واحترام، ۱۳ سال پیش ماشین به یکی از همسایه هام که به نمایندگی بدهکار بود فروختم و قرار بود بدهی نمایندگی پرداخت کند و سند و مدارکشو تحویل بگیرد و تعویض پلاک کند ولی بعد مدتی همسایه ماشینو به یک شخص ناشناس فروخته و او از ایران مهاجرت کرده است و بنده آن شخص ناشناسو نمیشناسم فقط یک شماره تلفن خاموش از او دارم ولی سند ماشین و پلاک خودرو پیش من هست لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید.

می بایست در خصوص دادخواست الزام به فک پلاک اقدام نمایید

درود بر شما ،دوست گرامی توصیه می‌شود دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید تا اقدامات مقتضی صورت گیرد

باسلام و درود شما می توانید دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید.

برای فک پلاک خودرو دادخواست الزام به فک پلاک مطرح کنید

سلام دادخواست الزام به فک پلاک مطرح کنید .

درود بر شما، بخش دوم سوال شما مبهم است، اگر فک پلاک شده که فبهاالمراد، اگر نشده دادخواست فک پلاک و دستور موقت توقیف خود را دهید تا اقدامات مقتضی به عمل آید، لکن این اعمال نافی تعهدات شما نسبت به نمایندگی نیست، چرا که بعید است بتوانید انتقال تعهدات خود را به ثالث اثبات کنید.