ایشان به شورای حل اختلاف از من شکایت کرده؛ ادعای طلب دارد، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۹ #37465128

سلام
به مدت یک سال و نیم در شرکتی مشغول به کار بودم. ۴ ماه با قرار داد کتبی و حقوق ۱.۸۰۰ هزار تومان (سال ۹۷) و ۱۰ ماه بدون قرارداد کتبی و با حقوق ۲.۵۰۰ هزار تومان ( سال ۹۸ ).
با کارفرما به اختلاف خوردیم، به اداره کار شکایت کردم، ایشان محکوم به پرداخت مبلغ ۸ میلیون شدند که بنده با دریافت ۳ میلیون رضایت دادم و اداره کار از من تعهد کتبی گرفتند که هیچ ادعای بعدی نخواهم داشت. حالا که خیالشان از این بابت راحت شده، ایشان به شورای حل اختلاف از من شکایت کرده که به استناد فیش های پرداختی ۲.۵۰۰ هزار تومانی که اختلاف ۷۰۰ هزار تومانی با حقوق ذکر شده داخل قرارداد ۴ ماهه اولیه دارد، ایشان هر ماه ۷۰۰ هزار تومان بابت مساعده و قرض به من پرداخت میکرده و الان ادعای طلب دارد. در صورتی که افزایش حقوق بوده و البته قرار داد کتبی جدید برای افزایش حقوق نداشتیم و مدرکی برای اثبات این مورد که اختلاف پرداختی بابت افزایش حقوق سال جدید بوده و یا... ندارم. البته در اداره کار هم این موضوع را مبنی بر اینکه اختلاف ۷۰۰ هزار تومانی بابت پرداخت مزایا و عیدی و... بوده مطرح کردند.

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. اگرچه فیش پرداختی دلیل بر پرداخت وجه است ولی دلیل بر وجود دین نیست. ایشان باید موضوع مساعده و ... را ثابت نماید در غیر اینصورت نمیتواند از شما مطالبه ای داشته باشد. موضوع جای نگرانی ندارد به شرط آنکه حتما از مشاوره تلفنی با متخصصین بهره مند شوید تا به شما آموزشهای لازم داده شود تا با طرح دفاع مناسب موضوع طلب را منتفی سازید