برای وکالت فروش ماشین از وراث متوفی، ۵ نفرشون امضا کردن ولی یکیشون امضا نکرده، چیکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۵۸ #37460187

سلام
بنده ماشینی خریدم که مالک آن فوت شده بود، قولنامه خرید با دختر ارشد متوفی که وکالت کاری از متوفی داره نوشتم، الان وکالت فروش میخام که ماشین رو بفروشم که باید همه بچه های متوفی باید امضا کنن اما یکیشون نمیاد محضر امضا کنه یعنی ۵ نفرشون امضا کردن ولی یکیشون امضا نکرده، الان من چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با فوت وکیل وکالتنامه ابطال میشود

سلام
بدلیل شرایطی که در خصوص ابطال وکالتنامه پس از فوت یکی از طرفین دارد، میبایست اوراق شما مورد بررسی قرار گیرد.

اگر مبایعه نامه قبل از فوت بوده ، بدلیل اینکه وکالت نامه کاری بوده نه وکالت فروش اساسا مبایعه نامه شما دارای اشکال است .اگر مبایعه نامه پس از فوت بوده علاوه بر اشکال فوق ، عقد وکالت پس از فوت یکی از طرفین ( موکل یا وکیل ) باطل است . چنانچه اسناد خودرو همچنان بنام متوفی است که می بایست پس از صدور گواهی حصر وراثت تمامی وراث اقدام به انتقال نمایند .