آیا امکان بوجود آمدن مشکل برای اینجانب در صیغه موقت وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۹۲ #37457758

سلام
بنده یک سال پیش با اقایی صیغه موقت خوندیم که قرارمون ازدواج دائم بود شغلشون وکیله و صیغه ی ما بین خودمون بوده و برگه نداریم این اقا قبلا ازدواج کردن و جدا نشدن و بنده نمیدونستم تا بعد از صیغه شدن بنده باکره بودم و توسط ایشون ازاله بکارت شدم و گواهی قبل از رابطه جنسی با ابشون رو دارم که باکره بودم ایشون کارشون اینه و ۴ ساله زنشون رو رها کردن به حال خودشون تو یه شهر دیگه
ایا اگر من عکس های شخصیم با این اقارو برای خانمشون بفرستم برای من مشکلی پیش میاد؟ صرفا بخاطر اینکه اون خانوم نجات پیدا کنن و جدا شدن چون قصد اقا فقط ازار دادن اون خانوم و من هست و ادعا میکنن چون وکیل هستم هسچ کاری از تو بر نمیاد و هر کاری بخوام میخوام وکیل پا سه یک نیستن
خواهش میکنم کمکم کنید ایشون همه چیزمو ازم گرفتم هم پول هم سلامت جنسی و جسمی
ممنونم ازتون
تعداد عکسا حدود ۱۵۰ عکس هست

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ارسال عکسهای شما مشکلی را حل نخواهد کرد لیکن به نظر میرسد بهترین اقدام وگفتگو و همفکری با همسر ایشان است .....

با سلام، منظور شما از اینکه بین خودتون بوده یعنی اینکه هیچ جایی ثبت نشده یا اینکه شخص دیگری غیر از شما و زوج خبر نداره
سؤالتون مقداری ابهام داره و نیاز به ارائه مدارک و تشریح بیشتر موضوع هست، در خصوص قسمت دوم سؤالتون هم باید عرض کنم که ارسال تصاویر به همسر قبلی زوج، از لحاظ حقوقی و اخلاقی کار صحیحی نیست و نهایتا اینکه شما با اینکار، همسرتون رو در رسیدن به هدفی که داشته-آزار و اذیت شما و همسر دیگرشون- یاری می رسونید، لذا انتظار هست که عاقلانه و هوشمندانه و همچنین قانونی عمل کنید.