ابلاع جدید چه مدت زمان میبرد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۷۴ #37448453

با سلام وعرض ادب واحترام حضور کلیه اساتید ،وکلا وکارشناسان عزیز ومحترم ،سوالی داشتم که در صورت راهنمایی ازشما سپاسگزارم.
برای من ابلاغیه ای از دادگاه مبنی براینکه آدرس تعدادی از خواندگان شما اشتباه است که طی ۱۰روز باید آدرس صحیح آنها را به شعبه اعلام نمایید در غیر اینصورت دادخواست شما رد میشود با توجه به اینکه جلسه دادگاه من۸ روز دیگر است ومن امروز آدرسهای جدید را پیداکرده وازطریق دفتر قضایی به شعبه ارسال واعلام نموده ام ، تقریبا از تاریخ اعلام آدرسهای دقیق به شعبه از طریق دفتر قضایی جهت اصلاح رفع نقص چند روز طول میکشد تا نقص آدرسها ازطریق شعبه اصلاح وبه خوانده ها ابلاغ گردد باتشکر وسپاس پاینده ،سلامت وبرقرار راشید.

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود و احترام .
کاربر گرامی وبسایت ، با توجه به فرض سوال و گفته شما ، ( زمان معینی برای ارسال ابلاغیه جدید ) ، (وجود ندارد ) ؛ و زمان متغیر میباشد .
موفق باشید .

سلام وقت بخیر
متاسفانه امکان پیش بینی زمان وجود ندارد.

درود
تعیین زمان ممکن نیست اما حداقل فاصله ابلاغ تا روز رسیدگی نباید کمتر از ۵ روز باشد.

سلام وقت بخیر بستگی به شلوغی شعبه دارد ولی اصولازمان زیادی نمیبرد

سلام
قابل پیش بینی نیست

سلام زمان ان بستگی به خود شعبه دارد ولی باوجود سامانه ثنا نباید زمان زیادی ازان سپری شود

سلام برای شما جلسه رسیدگی جدیدی تعیین‌خواهد شد چون‌ مسلما به آن جلسه رسیدگی به همه ابلاغ نخواهد شد