میخواد گوشیو پس بگیرم ولی من قبول نکردم چون نمیدونم با گوشی چیکار کرده، میتواند شکایت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۷ #37427079

من گوشی رو به فردی فروختم که در حضور شخص گوشی تست شده و تحویل داده شده و با اصرار خودش گوشیو بهش فروختم حالا اون فرد بعد ۴۸ ساعت پیام داده‌ میگه گوشیت مشکل پرش آنتن داره با اینکه‌ گوشی در حضورش تست شده و مشکلی نداشته ازم میخواد گوشیو پس بگیرم ولی من قبول نکردم چون نمیدونم با گوشی چیکار کرده. بهم میگه شکایتت رو میکنم آیا همچین کاری میتونه بکنه؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خرید گوشی موبایل طبق عرف - همچنین تمام سایتهای اینترنتی و فروش و خرید در دیوار اینچین است که ۱ هفته مهلت تست دارند و شما باید با این اگاهی حتی از این موضوع مبادرت به فروش کرده اید ، و این که شما صرفا بنا به تست ۴۸ ساعته ای که از طرف خود قرار میدهید نمیتانید استناد بنمایید ،در صورت پسند نکردن یا هر ایراد دیگری خردیار این امکان را دارند که گوشی را به شما پس بدهند و وجه خود را از شما دریافت کنند

سلام
اگر بتواند ثابت کند گوشی را هنگامی که از شما خریده است و در زمانی که متعلق به شما بوده است معیوب بوده میتواند معامله را فسخ کند ولی اگر نتواند ثابت کند که معیوب بوده یا شما بتوانید سالم بودن آن در زمان فروش را ثابت کنید حق به هم زدن معامله را ندارد.