چگونه میتوانم مهریه دریافت‌ کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۵۴ #37424858

همسرم خارج از کشور و داخل کشور دارایی ندارن چطور میتونم مهریه بگیرم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از طریق دادگاه اقدام کنید بصورت اقساط

با درود چاره جز مطالبه از طریق اجرای ثبت نیست

سلام
شما ناچارا باید دادخواست مهریه بدهید و او را محکوم کنید و جهت اجرای حکم به کشور محل اقامت همسرتان مراجعه کنید.

شما میتوانید از طریق اجرای ثبت مطالبه مهریه نمایید و ایشان را ممنوع الخروج کنید .و در صورتی که اموالی نداشت یا مهریه را پرداخت ننمود ،از طریق دادگاه و بعد از صدور حکم قطعی نسبت به جلب ایشان اقدام کنید .

شما میتوانید از طریق اجرای ثبت مطالبه مهریه نمایید و ایشان را ممنوع الخروج کنید لذا جهت رفت و آمد به ایران دچار مشکل شده و میتوانید از ایشان مهریه بگیرید و در نظر داشته باشید که این یک راه جهت توافق است و قطعی نیست.

نتیجه اجرای مهریه مستلزم وجود اموال بازداشت و .... است
در صورت اخیر شناسایی اموال، ممنوع الخروج نمودن و... در تسریع و اجابت با درخواست شما ممکن است.

با عنایت به فعال شدن سامانه ابلاغ الکترونیک معمولا به محض تعیین وقت رسیدگی توسط دفتر شعبه رسیدگی کننده برای زوج پیلمک ابلاغیه ارسال می گردد.
صدور حکم محکومیت زوج به پرداخت مهریه منوط به تشکیل جلسه رسیدگی در دادگاه صالح و اخذ اظهارات و دفاعیات طرفین می باشد پس از تشکیل جلسه رسیدگی ظرف مهلت یک هفته مقام قضایی رسیدگی کننده (رئیس یا دادرس شعبه) اتخاذ تصمیم خواهد نمود.
در صورتیکه زوج از مطالبه مهریه توسط زوجه مطلع باشد و اقدام به انتقال اموال خود به دیگران نماید مطابق ماده ۳۴قانون اجرای احکام و ماده ۲۱ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی به جرم فرار از دین به تحمل چهار ماه تا دوسال حبس یا جزای نقدی محکوم خواهد شد.