لطفا یک راهکار برای احراز تابعیت پدرم ارایه نمایید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۶۳ #37422673

با وجود اینکه من تابعیتم احراز شده،چه عواقبی برای من داره؟

در صورتی که پدر هنوز احیا نشده.

آیا راهی برای تعویض شناسنامه بنده هست؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود سوال خود را دقیق مطرح بفرمائید

سلام با تکرار سوالات جواب تفاوتی نمی کند

اگر تابعیت دارید دیگر مشکلی ندارید که نگران باشید .

با سلام
سوال مبهم است
تابعیت عواقبی ندارد درصورتیکه ایرانی هستید شما هم مثل بقیه افراد جامعه فرقی نمی کنید
بعدازاحرازتابعیت ایران برایتان شناسنامه صادرمیشه

سلام سوال شما مبهم است .تابعیت برای شما عواقب ندارد . اما ایرانی هسن=تید و باید به همه قوانین ایران تمکین نمایید . صدور شناسنامه برای شما هم بعد از احراز تابعیت امکان پذیر است .

باسلام .
سوال شما روشن نیست با این حال شرایط تابعیت در ایران به شرح ذیل است.

کسب تابعیت در جمهوری اسلامی ایران :
۱-همسر و فرزندان شهدا و جانبازان با گواهی از بنیاد شهید و جانبازان.
۲-مدافعین حرم ، همسر و فرزندان با گواهی از یگانهای خدمتی.
۳-فرزندان حاصل از ازدواج بانوان ایرانی با مردان خارجی به شرط داشتن ۱۸ سال سن ، ثبت ازدواج رسمی والدین
۴-اتباع خارجی که به امور عام المنفعه ایران خدمت یا مساعدت شایانی کرده باشند.
۵-اتباع خارجی که در ایران متولد شده اند.
شرایط و مراحل تشکیل پرونده تابعیت
۱-برای خانواده شهدا و مدافعین حرم داشتن گواهی های لازم _ داشتن مدارک اقامتی معتبر_ تکمیل فرم های مربوطه ملصق به عکس ، امضاء و اثر انگشت متقاضی و در نهایت تائید کارشناس و مدیرکل دفتر اتباع استان و ارسال به امور اتباع وزارت کشو ر.
۲-برای فرزندان حاصل از ازدواج بانوان ایرانی با مردان خارجی (ماده واحده) داشتن مدرک اقامتی معتبر_ داشتن ۱۸ سال تمام سن _ تائیدیه گواهی ولادت توسط بیمارستان و یا ثبت احوال _ داشتن پروانه ازدواج و ثبت رسمی ازدواج والدین _دریافت احراز هویت از سفارتخانه و یا کنسولگری کشور متبوع متقاضی_ تکمیل فرمهای مربوطه ملصق به عکس ، امضاء و اثر انگشت متقاضی و در نهایت تائید کارشناس و مدیرکل دفتر اتباع استان و ارسال به امور اتباع وزارت کشور.
۳-برای اتباع خارجی که به امورعام المنفعه ایران خدمت شایانی کرده اند با ارائه مدارک مبنی بر داشتن مقامات عالی علمی و متخصص در امورعا م المنفعه و تقاضای کتبی ورود به تابعیت ایران و تکمیل فرمهای مربوطه ملصق به عکس ، امضاء و اثر انگشت متقاضی و در نهایت تائید کارشناس و مدیرکل دفتر اتباع استان و ارسال به امور اتباع وزارت کشور.
۴-اتباع خارجی که در ایران متولد شده اند به شرط: داشتن ۱۸ سال تمام سن _ ۵ سال اعم از متناوب یا متوالی در ایران ساکن بوده باشند_ از خدمت نظامی فراری نبوده باشند_ در هیچ مملکتی به جرائم مهم یا جنایت غیر سیاسی محکوم نشده باشند_ داشتن مدارک اقامتی معتبر_ تکمیل فرم های مربوطه ملصق به عکس ، امضاء و اثر انگشت متقاضی و در نهایت تائید کارشناس و مدیرکل دفتر اتباع استان و ارسال به امور اتباع وزارت کشو ر