میتونم به خاطر پیام های تهدید آمیزش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۸۱ #37419116

سلام من یک دختر ۲۱ ساله هستم و پدر و مادرم به علت خیانت پدرم ۳ ساله که از هم دیگه جدا شدند و من مادرم را برای زندگی انتخاب کردم بعد از آن سه سال من مرتب به پدرم سر میزدم چون به هرحال پدرم بود.حدودا یک هفته س که به علت بحثی که با پدرم داشتم دیگر نمیخواهم به او سر بزنم و او هردفعه با پیام های تهدید امیز مثل ابروریزی در محل تحصیل من و پیام های دیگر من را در منگنه قرار می دهد اخیرا هم پیام داده که هرانچه برایمان خریده به او پس بدهیم الان که من ۱۸ سال کمتر ندارم ایا میتونم به خاطر پیام های تهدید امیزش شکایت کنم؟و حالا که حق انتخاب دارم ایا اصلا مجبورم که به ایشان هردفعه سر بزنم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام قابل تقدیم و تنظیم شکایت می باشد.

با درود امکان‌ شکایت وجود دارد لیکن توصیه نمی‌شود

میتوانید به لحاظ قانونی پیگیر شکایت شوید.سعی در مصالحه کنید

با سلام
بله شما میتوانید به استناد این پیامک ها اقدام قانونی نمایید
و نیز میتوانید جهت ملاقات ایشان سر نزنید و اجباری نیست
اما حسن کار در اینجاست به احترام پدر بودن سعی کنید مقداری هوایش را داشته باشید هر چند ایشان کار ناپسند و غیر اخلاقی انجام داده اند اما به هر حال گذشت و بخشش صرفا برای بزرگتر ها نیست حداقل شما گذشت نمایید.

می توانید شکایت کنید لیکن کار پسندیده ای نیست ضمنا اجباری به سر زدن و ملاقات وجود ندارد.

سلام
می‌توانید شکایت کنید ولی این کار جالب نیست هر چند رفار پدر شما نیز مناسب نبوده و عنوان کیفری دارد
و اجباری به سرکشی ندارید ولی انجام ملاقات کار اخلاقی و پسندیده ای است

سن اول سوال با سن اخر سوال فرق داشت در هر حال شما می توانید شکایت نمایید به جرم تهدید و توهین در هر حال قانون به روابط خونی اشخاص کاری ندارد