آیا میشه ماشینو خونه رو مصادره کرد بابت مهر یا نه فقط میتونم حقوقشو بگیرم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۲۷ #37415005

سلام من میخوام از همسرم جدا شم نصف خونمون به نامم هست و نصف دیگه به نام همسرم ، ماشین داره و کارمند رسمیه ، چطور میتونم ازش مهریه بگیرم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه خود را مطالبه نمایید

سلام و درود
خودرو و حقوق به میزان یک چهارم قابل توقیف است
در خصوص ملک اگر همین منزل را صرفا داشته باشد و شرایز ان دد حدود عرفی و در شان و نه بیش از ان باشد، قابل توقیف نیست
موفق و موید باشید

خودرو و یک چهارم از حقوق ایشون قابل توقیف است، از طریق اجراییات ثبت اقدام کنید

با سلام میتوانید نسبت به خودرو و حقوق وی اقدام کنید.

با احترام اگر فقط همین خانه را دارد قابل توقیف نمی باشد. یک چهارم حقوق و در شرایطی یک سوم قابل توقیف میباشد اگر با ماشین کار کند قابل توقیف نیست در غیر اینصورت قابل توقیف می باشد.

بنام خدا،اگر تنها خانه اش همین باشد خیر قابل توقیف نیست.یک چهارم حقوق در صورت داشتن فرزند و یک سوم بدون داشتن فرزند قابل توقیف است.ماشین اگر با ماشین کار کند یعنی تاکسی باشد قابل توقیف نیست در غیر اینصورت توقیف میشود.

درود
درصدی ار حقوق و خودرو قابل توقیف است .منزل مشاعی نیز اختلافی است و از نظر برخی قضات قابل توقیف و فروش بوده و از شمول مستثنیات دین خارج است .