آیا زن میتونه در دوران عقد بدون اجازه همسر از کشور خارج بشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۶۴ #37397906

سلام وقت بخیر
(با فرض اجازه دادن پدر خانوم)
در صورتی که نفقه ای هنوز پرداخت نشده و زن در خانه پدری حضور داره و هنوز به خانه شوهر نرفته

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خیر زوجه بدون اجازه همسر ولو در دوران عقد حقدخروج از کشور را ندارد.

زوجه بدون اجازه زوج حق خروج از کشور ندارد مگر اینکه این اجازه قبلا به ایشان داده شده باشد .

سلام و درود، شما اصولا منعی جهت خروج از کشور ندارید مگر اینکه همسرتان درخواست ممنوعیت آن را اعلام نماید؛ البته برای گرفتن اولیه ی گذرنامه اجازه ی وی لازم می باشد مگر اینکه حق خروج از کشور را ضمن عقد نکاح داشته باشید؛ آرزوی‌موفقیت.

با عقد نکاح وظایف و تکالیف زوجین در قبال هم باید مدنظر قرار گیرد و از اینرو برای خروج از کشور نیاز ب اجازه همسر هست

سلام
اگر رای عدم تمکین صادر نشده می توانید نفقه مطالبه نمایید .
برای خروج از کشور نیاز به اجازه همسر دارید .

با سلام
از منظر قانونی به محض وقوع عقد ، وظایف قانونی و شرعی بر زوجین مترتب می شود و زوجه بدون اجازه زوج حق خروج از کشور ندارد مگر اینکه این اجازه پیشتر به ایشان داده شده باشد .

اگر منظور از عق دوران نامزدی است خیر اما اگر عقد ازدواج ثبت شده، شما قانونا متاهل محسوب میشوید و برای خروج از کشور نیز به اجازه همسر هست.