اجرت المثل چرا به من تعلق نگرفته؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۸۲ #37372532

با سلام. شوهرم درخواست طلاق داده و قاضی بدون اینکه مارو به مشاور معرفی کنه حکم طلاق و عدم سازش رو صادر کرد. و در حکم نوشت به من اجرت المثل تعلق نمیگیرد. قاضی در جلسه از من پرسید آیا در ازای کاری که میکردی پولی هم میخواستی منم گفتم کسی از من نپرسیده بود پول میخوای یا نه منم چیزی نگفته بودم اما الان که میخواد طلاق بده اجرت المثل میخوام. آیا قاضی قبل از صدور حکم نمیبایست مارو به مشاور معرفی کنه و چرا با وجود ۶ سال زندگی مشترک به من اجرت المثل تعلق تگرفت.ممنون از شما

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،بخاطر اینکه خودتون اعلام تبرع کردین اجرت المثل به شما تعلق نگرفته است.

اظهارات شما مؤثر بوده و با توجه به تبرعی بودن تعلق نگرفته است.

با توجه به اعلام تبرع از جانب شما اجرت المثل تعلق نگرفته است

بااستنادواستدلال به اعلام تبرع از سوی شما اجرت المثل تعلق نمی گیرد.

سلام
در روابط زوجین کارهایی که زوجه برای زوج انجام می دهد تبرعی محسوب میشود و احتمالا شما یا اقدامی جهت اثبات عدم تبرع انجام نداده اید یا اینکه مدارک و اظهارات شما برای اثبات کافی نبوده

با درود..
با توجه به شرط تعلق گرفتن اجرات المثل ایام زوجیت، وجود قصد عدم تبرع است. فلـذا بنظر می رسد که اظهارات شما در دادگاه حکابت از کار کردن بدون چشمداشت و یا دریافت مزد با قصد تبـرع را دارد..

با سلام
اصل بر تبرعی بودن اعمال زوجه است و شما هم تایبد نمودید. عدم تبرع را هم ثابت نکردید. سایر مباحث نیاز به بررسی اوراق پرونده دارد.

موفق باشید