میتونم زمین رو برگردونم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۷۸ #37364497

سلام من یک زمین قول نامه ای دارم یک معارض پیدا شد که ادعا داره زمین برای اون هست چیکار باید بکنیم و آیا احتمال داره برگرده زمین ممنون میشم جواب بدید؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد.

بادرودوسلام باید مدارک و مستندات بررسی شود.

سلام بر شما .چنانچه هر دو معامله به صورت عادی تنظیم شده باشد معامله مقدم معتبر است .موفق باشید

سلام مدارک و مستندات نیازمند به بررسی دارد
لیکن مبایعه نامه مقدم معتبر است

باسلام
اگر مبایعه نامه ها عادی باشد، مبایعه نامه ای که مقدم باشد دارای اعتبار می‌باشد و باید دلایل و مدارک و مستندات بررسی شود
بهتراست جهت مشاوره با احدی از همکاران محترم مشاوره داشته باشید

سلام
سندی که تاریخ بیعش مقدم تر است مالک ملک می باشد .

باید اسناد و مدارک مورد بررسی قرار گیرد ولی قاعدتا سند مقدم معتبر می باشد