چطوری اعتراض کنم و دفاع از حقوق خودم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۵۳۹ #37341660

مستاجر بودم بنا به دلایلی چند ماه زودتر بلند شدم و کلید رو تحویل دادم صاحب خونه چکه چکه پول پیش بنده رو واریز کرد ، و آخر هم که تلفنی مشاجره کردیم رفته شورای حل اختلاف شکایت کرده مبنی بر اینکه از من طلب داشته ، در تاریخ حضور نبودم که برم شورای حل اختلاف، حالا یه حکم بر بدهکار بودن بنده کردن که نمونش رو هیچ جایی ندیدم و مهلت ده روزه دادند، حال باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به مهلت ده روز به نظر اجرائیه صادر شده است.
به هر حال اگر رای شورا ابلاغ شده می توانید ظرف مهلت مقرر اعتراض کنید

اگر رای قطعی نیست در مهلت به آن اعتراض کنید.

اگر رای قطعی شده است خیر

با سلام نسبت به رای صادره می توانید اعتراض نمایید

درود در مهلت مقرر نسبت به رای اعتراض نمایید

با احترام در مهلت مقرر نسبت به رای اعتراض نمایید

بادرودوسلام به رای صادره اعتراض نمایید.