آیا تعهد نامه گرفتن از شخص بصورت شهود و نه در محاکم قانونی اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۵۱۴ #37326866

سلام.بنده با شوهرم خیلی مشکل دارم و الان تو قهرم و تو خونه پدرم دارم زندگی میکنم. یک شخصی واسطه شده که منو به زندگی با شوهرم برگردونه و قرار هست که بین این شخص و پدرم و پدر شوهرم یک تعهد نامه ای نوشته بشه با شرط هایی که من دارم مثل حق طلاق و خونه .. و توسط این افراد امضا بشه شوهرم هم تعهد بده که همه چیو درست کنه و به تعداتش عمل کنه ولی این تعهد نامه بصورت قانونی نیست و فقط بین این چند نفر هست آیا بعدا اگر مشکلی پیش اومد میشه به این تعهد نامه تو دادگاه و مراجع قانونی استناد کرد آیا معتبر هست و اعتبار داره؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
معتبر است ولی باید دادگاه تنفیذ کند

تعهد مذکور معتبر و قابل استناد است ولی برای استفاده از آن باید در دادگاه مورد تنفیذ قرار بگیرد . بهتر است که تعهدات را به صورت رسمی و در دفاتر اسناد رسمی تنظیم نمائید تا در آینده بتوانید از آن استفاده کنید .

موضوع حق توکیل به غیر یا همان توکیل در طلاق (حق طلاق ) بدون اینکه توسط دفاتر اسناد رسمی تنظیم بشه فاقد اعتبار خواهد بود .
مسئله دوم در مورد تعهد به اصلاح زندگی نیز هیچگونه ارزش قانونی نخواهد داشت بهترین راه اینه از طریق دفاتر اسناد رسمی حق توکیل در طلاق رو به شما وکالت بده