خیانت در امانت بانک چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۰۴ #37283458

من یه حساب بانکی داشتم که به آن سود تعلق می گرفت و برای چندین سال به کشورهای دیگر سفر کردم هم اکنون که برگشته ام بانک اظهار میدارد کلیه موجودی حساب شما برداشته شده و علاوه بر آن پس از چند سال حساب و مدارک شما طیق قانون بانک معدوم گردیده و از این قبیل چرندیات. مگر ممکن است اطلاعات بانکی اشخاص رو از بین ببرند. من برای طرح شکایتم بغیر از بازرسی بانک _____ و یا بانک مرکزی چگونه طرح شکایت کنم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قطعا شما دارای مدارکی جهت اثبات دلایل خود دارید که میتوانید به بازرسی بانک ملی از طریق سامانه بانک شکایت خودتون رو مطرح کنین، بعد از بررسی و تایید ادعاهای شما مراتب به مراجع قضایی ارسال میگرد تا متخلفین ملزم به پرداخت مبلغ شما در بانک و جرم های دولتی دیگر محکوم گردند

ابتدا با بازرسی بانک مراجعه اگر جواب قانع کننده دریافت نکردید به دادستان محل مراجعه کنید

با سلام به طور قطع از طریق بازرسی به نتیجه خواهید رسید .از این طریق زودتر به نتیجه خواهید رسید تا از مراجع قضایی.و گزینه دیوان عداالت اداری پیشنهاد بعدی من است

در وحله اول از طریق محاکم قضایی اقدام و مطالبه حق نمایید در صورتی که از این طریق به جایی نرسیدید به دیوان عدالت اداری بر علیه بانک اقدام نمایید
موفق باشید

به نام خدا
هر گونه دلیل مثبته دال بر ادعای خود را به ضمیمه شکوائیه برای موضوع خیانت در امانت و یا مطالبه وجه را طی دادخواست حقوقی میتوانید در مارجع قضائی محل وقوع مطرح نمائید .
بدیهی است در صورتی که شکوائیه شما در مراجع قضائی در دست رسیدگی باشد بانک مرکزی و بازرسی بانک به آن ورود نخواهند کرد مگر آنکه مرجع قضائی جهت روشن شدن موضوع نیاز با استعلام از ایشان را ضروری بداند. صندوق های قرض الحسنه و موسسات حقوقی نیز همینگونه هستند لکن برای آنها شعب و اماکن مشخصی جهت رسیدگی به تخلفات بانکی در نظر گرفته شده است.