مصادره اموال وام گیرنده توسط ضامن به چه صورتی امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۹۴۹ #37264

با سلام
اگر وام گیرنده اقساط خود را پرداخت نکنه و اگر فرد در داد گاه کلاه بردار معرفی بشه ضامن میتواند برای مصادره اموال به ارزش وام دریافتی وام گیرنده اقدام کنه مثلا ماشین پس انداز و ...
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه ضامن از وام گیرنده ضمانتی در صورت عدم پرداخت اقساط گرفته باشد بله میتواند مثلا چک ضمانتی از ایشان اخذ کرده باشند و با مراجعه به اجرای ثبت خودروی ایشان را توقیف کنند.

موید باشید