ساکنین فاقد پارکینگ حق کلید دارند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۷ #37260140

سلام
ما در یک آپارتمان زندگی می کنم که ۱۳ واحد دارد و ۹ واحد آن پارکینگ دارد .
آیا ساکنین فاقد پارکینگ حق داشتن کلید درب ورودی پارکینگ که در حیاط است دارند

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه پارکینگ اختصاصی قسمتی از فضای مشاعی است و برای تردد در فضای مشاعی صرفا مالکین پارکینگ حق استفاده ندارند لذا تردد در مشاعات حق همه ساکنین خواهد بود

سلام
پارکینگ جزو مشاعات می باشد و سایر نیز به علت وجود انباری دارای حق در پارکینگ می باشند لذا نمیتوان ایشان را از داشتن کلید پارکینگ محروم داشت

بله دارند ولیکن حق استفاده از پارکینگ را ندارند
البته واحدهایی که فاقد پارکینگ می باشند