آیا باز زوجه میتونه سهم الارث زوج رو بابت مهریه توقیف کنه؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۳۷ #37214311

با سلام
اگر زوج سهم الارثی که از پدر مرحومش بهش میرسه رو با اقرار نامه یا صلح نامه یا وکالت نامه و به شخص دیگری یا وراث دیگر انتقال یا هبه کنه با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر انتقال پس از صدور حکم قطعی باشد قابل ابطال میباشد

با درود
در صورتیکه انتقال بعد از قطعیت صورت گرفته باشد مصداق فرار از دین بوده و در صورتیکه زوجه تقاضا نماید امکان ابطال نقل و انتقال وجود دارد

بادرودوسلام چنان چه انتقال پس ازصدور حکم قطعی مهریه باشد امکان پذیر می باشد.

با سلام و احترام
اگر این اقدام زوج قبل از محکومیت قطعی وی به پرداخت مهریه زوجه باشد، انتقال صحیح و قانونی صورت گرفته و امکان توقیف وجود ندارد. لیکن اگر بعد از آن باشد معامله به قصد فرار از دین بوده و باطل است و امکان توقیف وجود دارد.

اگر قبل از محکومیت به پرداخت مهریه باشد خیر ولی پس از آن قابل ابطال است

سلام
اگر انتقال بعد از صدور حکم قطعی مهریه باشد،بله

با  سلام و احترام
اگر زوج قبل از محکومیت قطعی وی به پرداخت این کار را انجام بدهد انتقال صحیح و قانونی صورت گرفته است و امکان توقیف وجود ندارد. ولی در صورتی که بعد ازصدور حکم باشد معامله به قصد فرار از دین بوده و باطل بوده و امکان توقیفنیز وجود دارد و همچنین می تواند مجازات نیز بشود موفق و پیروز باشید