محروم الارث کردن خانواده ممکنه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۲ #37184645

سلام روز بخیر ایا راهی وجود داره که من همه اموالم رو بعد از فوت برای همسرم(بدون فرزند) بزارم و چیزی از اون به خونوادم نرسه منظور یک هشتم مادری ...

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دوست عزیز شما نمیتوانید کسی را از ارث محروم نمایید ولیکن میتوانید با مراجعه به دفتر اسناد رسمی اموال خود را به نام هر شخصی که دوست داشته باشید صلح نمایید که پیشنهاد میکنم از صلح عمری استفاده کنید این صلح به این شکل میباشد که مادام تا زمانیکه در قید حیات هستید اموال در اختیار خودتان میباشد و پس از فوت به نام شخصی که صلح نموده اید انتقال پیدا میکند .
(البته ان شالله خداوند طول عمر با عزت عطا فرماید)

باسلام تحت عنوان وصیت ممکن نیست هرشخص تنهامیتواندنسبت به ثلث اموالش وصیت کنداماتحت عنوان صلح میتوانیدبه هرکسی که بخواهیدانتقال دهید.

باسلام
شما میتوانید دردفترخانه تمام اموال خودرا به ایشان درقالب صلح عمری انتقال فرمایید.
تازمانیکه درقیدحیات هستید خود صاحب اموال بطورکامل وپس ازحیات، تمامی انوال به ایشان خواهد رسید.

باسلام واحترام می توانید درزمان حیات اموال خویش را به ایشان صلح نمایید لیکن محروم کردن از ارث امکانپذیر نمیباشد

با سلام ، امکان محروم کردن از ارث وجود ندارد ، بدیهی است در زمان حیات امکان هرگونه تصرف در اموال وجود خواهد داشت .

امکان محروم کردن ورثه از ارث وجود ندارد، می توانید اموال خود را در زمان حیات در قالب صلح عمری به دیگری انتقال دهید