حق سهم الارث چگونه قابل دریافت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۵ #37184579

باسلام
پدرم مدتی پیش فوت کردند و طبق وصیت نامه شون خواستار تساوی حق دختر و پسرهاشون شدند. ( سه پسر و یک دختر) این وصیت از یک سوم اموالشون بیشتر نمیشه. اما مادرم نفرین و ناله در حقم کرده و میگه تو را عاق میکنم. من اصراری بر اجرای وصیت نامه ندارم اما برادر بزرگم مصر است که همه وصیت نامه باید اجرا بشه. از شما وکیل محترم درخواست دارم من را راهنمایی نمایید .ممنونم

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
آنچه که پدرش ما برای شما وصیت کرده‌اند استحقاق آن را از نظر شرعی و قانونی دارید
اما اگر از نظر اخلاقی می‌خواهید رضایت مادرتان نیز فراهم باشد هر طور که صلاح می دانید عمل کنید
ضمن اینکه شما می‌توانید اموالی را بیشتر و طبق وصیت بگیرید ولی مادرتان از آن اطلاعی نداشته باشند